Kourambiedes
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Kourambiedes ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 36 de porții cu 84 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare de pământ, brandy, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Kourambiedes (O Prăjitură Grecească De Crăciun).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți untul la viteză mare până când este ușor și pufos, aproximativ 10 minute.
Adăugați gălbenușul de ou, țuica și vanilia și bateți până se omogenizează.
Cerneti faina cu 3/4 cana din zaharul cofetarilor, praful de copt, cuișoarele și sarea.
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de unt în 3 loturi, bătând la viteză mică doar până la netezire. Răzuiește aluatul pe o foaie mare de folie de plastic sau hârtie de ceară și rulează într-un buștean de 2 inci. Înfășurați și refrigerați până la fermitate, cel puțin 30 de minute sau până la 3 zile.
Preîncălziți cuptorul la 32
Aliniați 2 foi de copt grele cu hârtie pergament. Desfaceți aluatul și rotiți-l într-un cilindru perfect.
Tăiați-l în 3 bucăți egale. Feliați fiecare bucată în cruce în 12 fursecuri și aranjați-le pe foile pregătite la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți prăjiturile pe rafturile superioare și mijlocii ale cuptorului timp de 20 de minute sau până când sunt aurii pe fund; deplasați foile de sus în jos la jumătatea coacerii.
Lăsați cookie-urile să se răcească ușor pe foi, aproximativ 15 minute.
Turnați zahărul cofetarilor într-un bol mare de mică adâncime.
Adăugați prăjiturile calde în loturi și înveliți puternic blaturile și părțile laterale.
Transferați prăjiturile pe o foaie de hârtie de ceară care a fost pudrată cu zahăr de cofetari și lăsați să se răcească.
Faceți înainte: cookie-urile pot fi depozitate într-un cositor etanș între straturi de hârtie de ceară timp de până la 2 săptămâni.
Se Servește Cu: Gutui Fiert Cu Miere