Kounoupithi (conopidă coaptă cu feta și sos de roșii)

Kounoupithi (conopidă coaptă cu feta și sos de roșii)
Kounoupithi (conopidă coaptă cu Fetan și sos de roșii) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 311 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,77 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână brânză feta, suc de lămâie, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Cod copt într-un sos de roșii și Feta, Creveți la cuptor în sos feta de roșii, și Orzo la cuptor cu creveți, sos de roșii și Feta pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista