Korma Vegetariană

Korma Vegetariană
Vegetarian Korma ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 317 calorii. Dacă aveți usturoi, cartofi, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Korma Vegetariană, legume korma , cum se face legume Korma, și paneer korma, cum se face mughlai shahi paneer Korma.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor arome de salată de fructe, guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele minciună sur pe mai puțin pentru câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromatic completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect pe cont propriu ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acre și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista