Kona Swizzle

Kona Swizzle
Kona Swizzle ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați romul condimentat, amarul lui peychaud, siropul simplu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Kona Swizzle, ROM portocaliu swizzle, și Popsicles Cu Rom.

Instrucțiuni

1
Amestecați ușor (sau amestecați cu un swizzlestick) 1/4 cană de rom condimentat (sau încercați President ' s Reserve condimentat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom CondimentatRom Condimentat
2
Rom), 4 1/2 lingurițe saugeat sirop (cum ar fibrooklyn Saugeat funcționează sau Monin), 2 lingurisuc proaspăt de lămâie, 1 linguriță sirop simplu și 2 crenguțe de mentă într-un agitator de cocktail.Acoperiți și agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ROMROM
SiropSirop
MentăMentă
3
Se toarnă într-un pahar Pilsneror Collins. Umpleți paharul pe jumătate cu gheață zdrobită, împingând menta spre fundul paharului. Se amestecă cu un băț swizzle.Sus cu mai multă gheață zdrobită, moundingpeste marginea paharului. Top cu 2 liniuțe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață ZdrobiteCuburi De Gheață Zdrobite
MentăMentă
4
Bitter-urile lui Peychaud și 1 dash Angosturabitters.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BitterBitter
5
Se ornează cu 2 crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista