Kk ' s three fruit Cobbler

Kk ' s three fruit Cobbler
Rețeta kk ' s three Fruit Cobbler este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 183 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 56 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de nectarine, zmeură, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Orice Plăcintă Cu Fructe, Cizmar De Fructe, și Cizmar de fructe (pentru 2).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți nectarina și bucățile de prune în fundul unui vas de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Presărați zmeura peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
4
Bateți împreună făina, zahărul alb, zahărul brun, ghimbirul și scorțișoara într-un castron; tăiați untul în amestecul de făină cu un tăietor de patiserie până seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Întindeți amestecul de firimituri uniform peste fructe și zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute și întoarceți vasul în cuptor pentru a găti uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți încă 10 până la 15 minute; dacă toppingul de firimituri este palid, puneți vasul sub broiler timp de 1 până la 3 minute pentru a se rumeni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista