Kimchi sau Kimchee necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 50 de porții cu 15 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină de orez, sos de pește, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Kimchi De Varză Napa De Bază (Kimchee), Kimchi / Kimchee / Gimchi (Varză Picantă Fermentată Coreeană), și Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu).
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.