Kimchi Jun (clătită Kimchi) și sos de scufundare

Kimchi Jun (clătită Kimchi) și sos de scufundare
Kimchi iunie (Kimchi Pancake) și sos de scufundare ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție conține 99 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare coreeană. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, sucul rezervat din kimchi, ceapa verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Kimchi Blinele Cu Sos De Soia Scufundare, Kimchi blinele cu sos de soia scufundare, și Clatite Super usor de Kimchi cu sos de soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună kimchi, sucul de kimchi, făina, ouăle și ceapa verde într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
KimchiKimchi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul vegetal la foc mediu într-o tigaie mare. Folosind aproximativ 1/4 cană de aluat pentru fiecare clătită, se toarnă în tigaie, răspândindu-se cât mai subțire posibil. Gătiti clătitele până se fixează și se rumenesc ușor, întorcându-se o dată, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Bateți împreună oțetul de orez, sosul de soia, uleiul de susan, fulgii de ardei iute și semințele de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Oțet De OrezOțet De Orez
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se servește cu clătitele.

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Kimchi în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Raats Original Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista