Kimchi Alb Spumant
Kimchi alb spumant este un fără gluten și fără lactate farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 13 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 11 cenți pe porție. Dacă aveți Nasturel, oțet de orez, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Kimchi Alb Spumant, Baek Kimchi (Kimchi Alb), și Kimchi Alb.
Instrucțiuni
Într-un bol, aruncați varza cu sarea și strecurați-o pentru a se înmuia ușor. Acoperiți cu o farfurie mică și o cutie grea și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Se toarnă orice lichid. Se amestecă în oțet, scallions, morcov și ardei iute.
Adăugați 7UP, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte. Îndoiți Crețul de apă chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.