Kimchi

Kimchi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kimchi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 8 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, usturoi, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, și Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă într-un castron 1 cană de sare în suficientă apă pentru a acoperi sferturile de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați varza în castron și lăsați deoparte 3-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați usturoiul, ghimbirul și sosul de pește într - un blender sau mini robot de bucătărie și piure
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mare combinați ridiche, ceapă verde, verdeață, piure de usturoi, pudră de chili, restul de sare și zahăr. Se aruncă ușor și se lasă deoparte până când varza este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
VerziiVerzii
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți varza din apă și agitați sau stoarceți excesul de apă. Umpleți amestecul de ridiche între fiecare frunză de varză. Munca formează frunzele mari exterioare. Când toată varza este umplută, puneți-o într-un castron și apăsați-le ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se lasa la marinat la frigider 2-3 zile se toaca in bucati de 2 inch si se amesteca bine. Kimchi-ul este gata de mâncare, dar se va îmbunătăți cu o anumită fermentație. După 3 săptămâni, kimchi-ul rămas nu trebuie consumat crud, ci folosit ca ingredient în oale fierbinți, găluște sau orez prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KimchiKimchi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista