Kimchi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kimchi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 8 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, usturoi, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, și Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă într-un castron 1 cană de sare în suficientă apă pentru a acoperi sferturile de varză.
Adăugați varza în castron și lăsați deoparte 3-4 ore.
Combinați usturoiul, ghimbirul și sosul de pește într - un blender sau mini robot de bucătărie și piure
Într-un castron mare combinați ridiche, ceapă verde, verdeață, piure de usturoi, pudră de chili, restul de sare și zahăr. Se aruncă ușor și se lasă deoparte până când varza este gata.
Scoateți varza din apă și agitați sau stoarceți excesul de apă. Umpleți amestecul de ridiche între fiecare frunză de varză. Munca formează frunzele mari exterioare. Când toată varza este umplută, puneți-o într-un castron și apăsați-le ferm.
Se lasa la marinat la frigider 2-3 zile se toaca in bucati de 2 inch si se amesteca bine. Kimchi-ul este gata de mâncare, dar se va îmbunătăți cu o anumită fermentație. După 3 săptămâni, kimchi-ul rămas nu trebuie consumat crud, ci folosit ca ingredient în oale fierbinți, găluște sau orez prăjit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.