Kimchee Picant Rapid
Kimchee picant rapid este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 79 de fani. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Un amestec de varză napa, ghimbir, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Kimchee Picant Rapid, Coaste scurte la grătar în stil coreean cu ghimbir, ardei iute și Kimchee rapid, și Kimchi / Kimchee / Gimchi (Varză Picantă Fermentată Coreeană).
Instrucțiuni
Scoateți frunzele exterioare din varză.
Tăiați varza în sferturi și îndepărtați miezul interior dur. Feliați secțiuni în felii de 1/2 inch. Puneți într-o strecurătoare, adăugați sare și amestecați bine.
Așezați peste un castron și lăsați să se scurgă, acoperit, până se ofilesc, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mare combinați oțetul și zahărul și amestecați pentru a se dizolva.
Adăugați pasta de chili, ghimbirul, usturoiul și scallions și amestecați. Clătiți sarea de pe varză cu câteva schimbări de apă. Se usucă bine și se adaugă la amestecul de oțet; se amestecă bine pentru a se combina. Puneți într-un borcan de sticlă sterilizat și împachetați varza în jos; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Închideți borcanul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore. Acesta este picant și devine mai picant cu cât stă mai mult - adăugați sau scădeți pasta de chili după gust.