Kielbasa la grătar și varză
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Kielbasan la grătar și varză ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 388 calorii, 18g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de unt, cârnați kielbasa, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză), Kielbasan și varză, și Varză și Kielbasa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Așezați inelul de cârnați într-o tigaie pătrată din folie de aluminiu de 8 inci.
Se amestecă amestecul de salată de varză, ardeiul gras, semințele de țelină, sarea și piperul. Amestec de varză movilă în centrul inelului de cârnați. Punct cu unt; se presară cu apă. Acoperiți cu folie de aluminiu, etanșând marginile în siguranță.
Acoperiți și grătați tigaia la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până când amestecul de salată de varză este crocant-fraged și cârnații sunt fierbinți.
Tăiați cârnații în 4 bucăți.
Serviți amestecul de cârnați și salată de varză pe chifle.