Kielbasa cu fasole la cuptor

Kielbasa cu fasole la cuptor
Kielbasa cu fasole la cuptor necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,13 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. Vă uitați la cifra? Această rețetă fără gluten are 704 de calorii , 27 g de proteine și 41 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de friptură, carne de porc și fasole, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 49% . Acest scor este solid. Încercați Kielbasan și fasole , Fasole neagră și Kielbasa cu orez și Kielbasa cu ceapă dulce și fasole Lima pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt și ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați cârnați; gatiti 2-3 minute, sau pana se rumenesc, amestecand din cand in cand; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista