Kickin ' Salată Asiatică De Pui
Dacă $6.49 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Kickin ' salata de pui din Asia ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 311 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sfeclă, ulei de susan, ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Kickin ' Pui Se Amestecă Fry, Kickin ' BBQ pui Quesadilla, și Kickin ' Chicken Nuggets.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați primele 8 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla și cartoful dulce într-un vas de copt puțin adânc.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute.
Adăugați ciuperci și coaceți încă 15 minute. Rece la atingere. Cojiți sfecla și cartoful; tăiat în cuburi de 1/2 inch. Felii subțiri de ciuperci.
Combinați sfecla, cartoful, ciupercile, verdeața și puiul.
Stropiți pansament peste salată; aruncați bine.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.