Kentucky Kernel Cuptor La Cuptor Cotlet De Porc
Kentucky Kernel cuptor la cuptor cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 459 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, cotlet de porc, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc La Cuptor, Tigaie la cotlet de porc la cuptor, și Cotlet De Porc La Cuptor pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.