Kefta Algeriană (Chiftele)
Kefta algeriană (chiftele) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 57 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. 74 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Kefta Algeriană (Chiftele), Chiftele Marocane -- Tagine Kefta, și Chiftele în stil Kefta cu struguri la grătar și sos de iaurt.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită măcinată cu jumătate din usturoiul tocat și o lingură de ceapă tocată.
Se amestecă cu mâinile până se încorporează complet. Formați amestecul de carne în chiftele alungite de 1 1/2 inci; ar trebui să aveți 12 până la 14 chiftele.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Rumeniți prăjiturile în loturi până când sunt crocante pe ambele părți și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 10 minute. Puneți chiftelele deoparte într-un vas de servire cu margini și repetați cu prăjiturile rămase.
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa tocată rămasă.
Adăugați sare și piper. Gatiti ceapa in picaturi, amestecand constant, pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Amestecați jumătatea rămasă de usturoi și gătiți timp de 30 de secunde.
Se amestecă roșiile Rome, pătrunjelul uscat, ras el hanout și apa. Gatiti pana cand rosiile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Se toarnă sosul de roșii peste chiftele și se servește.