Kefta Algeriană (Chiftele)

Kefta Algeriană (Chiftele)
Kefta algeriană (chiftele) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 57 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. 74 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Kefta Algeriană (Chiftele), Chiftele Marocane -- Tagine Kefta, și Chiftele în stil Kefta cu struguri la grătar și sos de iaurt.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită măcinată cu jumătate din usturoiul tocat și o lingură de ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Se amestecă cu mâinile până se încorporează complet. Formați amestecul de carne în chiftele alungite de 1 1/2 inci; ar trebui să aveți 12 până la 14 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Rumeniți prăjiturile în loturi până când sunt crocante pe ambele părți și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 10 minute. Puneți chiftelele deoparte într-un vas de servire cu margini și repetați cu prăjiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa tocată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați sare și piper. Gatiti ceapa in picaturi, amestecand constant, pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Amestecați jumătatea rămasă de usturoi și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se amestecă roșiile Rome, pătrunjelul uscat, ras el hanout și apa. Gatiti pana cand rosiile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Ras El HanoutRas El Hanout
Tomate RomaTomate Roma
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
7
Se toarnă sosul de roșii peste chiftele și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista