Kefta Algeriană (Chiftele)

Kefta Algeriană (Chiftele)
Kefta algeriană (chiftele) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 57 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. 74 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Kefta Algeriană (Chiftele), Chiftele Marocane -- Tagine Kefta, și Chiftele în stil Kefta cu struguri la grătar și sos de iaurt.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită măcinată cu jumătate din usturoiul tocat și o lingură de ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Se amestecă cu mâinile până se încorporează complet. Formați amestecul de carne în chiftele alungite de 1 1/2 inci; ar trebui să aveți 12 până la 14 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Rumeniți prăjiturile în loturi până când sunt crocante pe ambele părți și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 10 minute. Puneți chiftelele deoparte într-un vas de servire cu margini și repetați cu prăjiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa tocată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați sare și piper. Gatiti ceapa in picaturi, amestecand constant, pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Amestecați jumătatea rămasă de usturoi și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se amestecă roșiile Rome, pătrunjelul uscat, ras el hanout și apa. Gatiti pana cand rosiile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Ras El HanoutRas El Hanout
Tomate RomaTomate Roma
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Se toarnă sosul de roșii peste chiftele și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista