Kefta
Kefta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 10 și costă $1.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 249 calorii. Dacă aveți la îndemână roșii, coajă de lămâie, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Kefta, Miel Kefta, și Kefta Algeriană (Chiftele) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, amestecați pătrunjelul, ceapa, mielul, ienibaharul, coaja de lămâie, sarea și untul până se amestecă bine. Folosiți-vă mâinile pentru cele mai bune rezultate.
Așezați într-un vas de copt sau bateți într-o rundă înaltă de 2 inci pe o foaie de copt cu părțile laterale. Aranjați feliile de roșii deasupra.
Coaceți neacoperit timp de 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până când nu mai este roz și temperatura internă a atins cel puțin 160 grade F (72 grade C).
Serviți cu pâine pita sau orez.