Keema (Carne Măcinată În Stil Indian)
Keema (carne măcinată în stil Indian) este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 512 calorii, 30g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, pastă de roșii, miel măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cina În Seara Asta: Murgh Keema (Curry De Pui Măcinat), Keema de vită indiană cu morcovi și cartofi, și Amestec De Carne Măcinată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și grea la foc mediu, gătiți mielul măcinat până se rumenesc uniform. În timp ce gătiți, rupeți-vă cu o lingură de lemn până se sfărâmă.
Transferați mielul gătit într-un castron și scurgeți toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
Se sotează ceapa până se moale și translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se sotează 1 minut. Se amestecă garam masala și sare și se gătește 1 minut. Întoarceți mielul rumenit în tigaie și amestecați pasta de roșii și bulionul de vită. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 până la 15 minute sau până când carnea este complet gătită și lichidul s-a evaporat.