Kedgeree Risotto

Kedgeree Risotto
Rețeta Risotto Kedgeree este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru $5.86 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 964 calorii. Această rețetă de la nigella.com are 298 de fani. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, turmeric, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Kedgeree, Kedgeree, și Kedgeree pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați eglefinul în două sau mai multe bucăți pentru a se potrivi într-o tigaie (de preferință una cu capac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați niște piper, frunza de dafin, lama de buzdugan, dacă aveți unul, și crenguță de pătrunjel și turnați peste apă. Acoperiți tigaia cu un capac sau o folie bine sigilată și aduceți la fierbere. Întoarceți și fierbeți eglefinul timp de 3-5 minute, astfel încât peștele să fie gătit, dar să nu se destrame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
EglefinEglefin
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
BuzduganBuzdugan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Îndepărtați cu o spatulă cu fante și înfășurați eglefinul în folie și rezervați lichidul din tigaie, strecurându-l într-un ulcior de măsurare. Faceți lichidul din ulcior până la marcajul de 1 litru / 4 cană cu apă clocotită și adăugați granulele sau cubul de bulion de legume sau orice folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
EglefinEglefin
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă acest lichid într-o cratiță și se pune la foc mic.Pe un arzător din apropiere, într-o cratiță destul de largă, încălziți 30g / 2 linguri de unt și ulei. Tăiați prazul, apoi tăiați-l fin în cercuri, adăugându-l în tigaia uleioasă. Gatiti usor aproximativ 5 minute pana cand prazul se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați orezul în tigaie și întoarceți-l bine în uleiul de unt până când este tăiat și lucios, apoi amestecați condimentele și coaja de lămâie. Întoarceți focul și adăugați vinul, amestecând până când este absorbit cu bule. Apoi adăugați o lingură din lichidul de gătit rezervat pentru pește amestecat cu ciorbă de legume în cratița din apropiere, amestecând până când și el este absorbit, apoi continuați cu lingură până când orezul este gătit și lipicios - aproximativ 20 de minute - și lichidul este epuizat sau aproape toate epuizate. Probabil că nu aveți nevoie să vă reamintesc, dar permiteți-mi oricum: este important ca fiecare ladleful să fie absorbit înainte de a adăuga următorul.Între timp, puneți ouăle de prepeliță într-o tigaie cu apă rece și dați la fiert. Odată ce apa a ajuns la fierbere, scurgeți ouăle și puneți-le într-un castron cu apă rece, trecând robinetul o vreme peste ele pentru a vă asigura că nu mai gătesc.Odată ce ați ajuns la punctul potrivit cu risotto, iar orezul este gata, adăugați peștele, minim fulgi cu o furculiță sau degetele, la orez împreună cu untul rămas și sucul de lămâie, bătând bine, de pe foc, cu lingura de lemn pentru a vă asigura că totul este cremos și bine amalgamat. Puneți risotto-ul pe o farfurie mare, astfel încât să fie destul de plat, adăugați prepelițele decojite și înjumătățite ouă au choix și presărați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
PrepelițăPrepeliță
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista