Kebaburi marocane de vită cu cuscus Curry, Raita și vinetă Charmoula
Kebab de carne de vită marocan cu cuscus Curry, Raitan și Charmoula Vinaigrette ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1520 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. Dacă aveți cayenne, sare, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Kebab de miel Tandoori cu Raitan și cuscus, Kebab de miel marocan cu cuscus auriu, și Cotlete de miel la grătar cu cuscus curry și Raita de dovlecei.
Instrucțiuni
1
Pentru cuscus: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați apa într-o caserolă rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Împingeți curry, sarepiper în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Împingeți cuscusul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Lăsați cuscusul să stea 10 minute pentru a absorbi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Se toarnă jumătate din uleiul de măsline în cuscus. Lucrați uleiul de măsline în cuscus cu mâna, frecând sâmburii pentru a pufui cuscusulrupeți orice aglomerări, asigurându-vă că cuscusul este acoperit uniform cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Puneți caserola în cuptor și coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți caserola din cuptor și turnați restul de ulei în cuscus. Cu mâna sau cu o lingură, lucrați uleiul prin cuscus, rupând orice aglomerație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați iaurtul, menta, chimenul, sarea și castraveții într-un bol și amestecați pentru a combina. Verificați condimentele și reglați dacă este necesar. Frigider până la timp pentru a utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți uleiul, sucul de lămâie, cilantro, pătrunjelul, usturoiul, chimenul, ardeiul și cayenneîntr-un bol și amestecați pentru a combina. Condimentează charmoula cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați carnea de vită, ceapa, laptele praf, cilantro, menta, ghimbirul, cayenne, sarea și piperulîntr-un castron și amestecați bine pentru a combina. Împărțiți amestecul în 8 bile. Formați fiecare bilă într-un cilindru de kebab de aproximativ 3 centimetri lungime. Refrigerați kebab - urile până când sunt gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, înmuiați, frigarui de lemn în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
3
Încălziți grătarul la foc mare. Introduceți frigarui în kebaburi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
4
Ungeți kebab - urile cu ulei de măsline și grătați până sunt fierte, 34 de minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Pentru a completa vasul, așezați o movilă de cuscus pe o farfurie de servire pentru fiecare persoană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6
Așezați 2kebabs pe fiecare farfurie.
7
Încingeți farfuria cu raita și stropiți charmoula pe kebaburi.
Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.