Kebaburi marocane de vită cu cuscus Curry, Raita și vinetă Charmoula

Kebaburi marocane de vită cu cuscus Curry, Raita și vinetă Charmoula
Kebab de carne de vită marocan cu cuscus Curry, Raitan și Charmoula Vinaigrette ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1520 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. Dacă aveți cayenne, sare, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Kebab de miel Tandoori cu Raitan și cuscus, Kebab de miel marocan cu cuscus auriu, și Cotlete de miel la grătar cu cuscus curry și Raita de dovlecei.

Instrucțiuni

1
Pentru cuscus: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați apa într-o caserolă rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Împingeți curry, sarepiper în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Împingeți cuscusul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Lăsați cuscusul să stea 10 minute pentru a absorbi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Se toarnă jumătate din uleiul de măsline în cuscus. Lucrați uleiul de măsline în cuscus cu mâna, frecând sâmburii pentru a pufui cuscusulrupeți orice aglomerări, asigurându-vă că cuscusul este acoperit uniform cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Puneți caserola în cuptor și coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți caserola din cuptor și turnați restul de ulei în cuscus. Cu mâna sau cu o lingură, lucrați uleiul prin cuscus, rupând orice aglomerație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați iaurtul, menta, chimenul, sarea și castraveții într-un bol și amestecați pentru a combina. Verificați condimentele și reglați dacă este necesar. Frigider până la timp pentru a utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Puneți uleiul, sucul de lămâie, cilantro, pătrunjelul, usturoiul, chimenul, ardeiul și cayenneîntr-un bol și amestecați pentru a combina. Condimentează charmoula cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați carnea de vită, ceapa, laptele praf, cilantro, menta, ghimbirul, cayenne, sarea și piperulîntr-un castron și amestecați bine pentru a combina. Împărțiți amestecul în 8 bile. Formați fiecare bilă într-un cilindru de kebab de aproximativ 3 centimetri lungime. Refrigerați kebab - urile până când sunt gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, înmuiați, frigarui de lemn în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
3
Încălziți grătarul la foc mare. Introduceți frigarui în kebaburi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți kebab - urile cu ulei de măsline și grătați până sunt fierte, 34 de minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Pentru a completa vasul, așezați o movilă de cuscus pe o farfurie de servire pentru fiecare persoană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6
Așezați 2kebabs pe fiecare farfurie.
7
Încingeți farfuria cu raita și stropiți charmoula pe kebaburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RaitaRaita
8
Se servește cu pâine caldă pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcayennecayenne1Oreos dublu umplutcayennecayenne5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus fincuscus fin12 lingurițe de pudră de usturoiCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1miciCastravete englezești, decojite, însămânțate, tăiate cubulețeCastravete englezești, decojite, însămânțate, tăiate cubulețe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoimentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoidressing lamaie piperdressing lamaie piper2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilIaurt grecescIaurt grecesc6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat12 lingurițe de pudră de usturoighimbir măcinatghimbir măcinat0Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.lapte praf degresatlapte praf degresat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4creveți și cu veneUlei de măsline, pentru periajUlei de măsline, pentru periaj1Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1Bucăți de caramele Heath Barpiper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat4creveți și cu venePâine Pita, încălzită, pentru servirePâine Pita, încălzită, pentru servire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldăapă caldă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista