Kebaburi marocane de vită cu cuscus Curry, Raita și vinetă Charmoula

Kebaburi marocane de vită cu cuscus Curry, Raita și vinetă Charmoula
Kebab de carne de vită marocan cu cuscus Curry, Raitan și Charmoula Vinaigrette ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1520 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 28 de fani. Dacă aveți cayenne, sare, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Kebab de miel Tandoori cu Raitan și cuscus, Kebab de miel marocan cu cuscus auriu, și Cotlete de miel la grătar cu cuscus curry și Raita de dovlecei.

Instrucțiuni

1
Pentru cuscus: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Așezați apa într-o caserolă rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Împingeți curry, sarepiper în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Împingeți cuscusul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Lăsați cuscusul să stea 10 minute pentru a absorbi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se toarnă jumătate din uleiul de măsline în cuscus. Lucrați uleiul de măsline în cuscus cu mâna, frecând sâmburii pentru a pufui cuscusulrupeți orice aglomerări, asigurându-vă că cuscusul este acoperit uniform cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Puneți caserola în cuptor și coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Scoateți caserola din cuptor și turnați restul de ulei în cuscus. Cu mâna sau cu o lingură, lucrați uleiul prin cuscus, rupând orice aglomerație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1
Așezați iaurtul, menta, chimenul, sarea și castraveții într-un bol și amestecați pentru a combina. Verificați condimentele și reglați dacă este necesar. Frigider până la timp pentru a utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Puneți uleiul, sucul de lămâie, cilantro, pătrunjelul, usturoiul, chimenul, ardeiul și cayenneîntr-un bol și amestecați pentru a combina. Condimentează charmoula cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Combinați carnea de vită, ceapa, laptele praf, cilantro, menta, ghimbirul, cayenne, sarea și piperulîntr-un castron și amestecați bine pentru a combina. Împărțiți amestecul în 8 bile. Formați fiecare bilă într-un cilindru de kebab de aproximativ 3 centimetri lungime. Refrigerați kebab - urile până când sunt gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Între timp, înmuiați, frigarui de lemn în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
3
Încălziți grătarul la foc mare. Introduceți frigarui în kebaburi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți kebab - urile cu ulei de măsline și grătați până sunt fierte, 34 de minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Pentru a completa vasul, așezați o movilă de cuscus pe o farfurie de servire pentru fiecare persoană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6
Așezați 2kebabs pe fiecare farfurie.
7
Încingeți farfuria cu raita și stropiți charmoula pe kebaburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RaitaRaita
8
Se servește cu pâine caldă pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Ingrediente

0cp. legume (de exemplu, spanac)cayennecayenne1Oreos dublu umplutcayennecayenne5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus fincuscus fin1parmezan rasCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1miciCastravete englezești, decojite, însămânțate, tăiate cubulețeCastravete englezești, decojite, însămânțate, tăiate cubulețe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat1parmezan rasmentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată2Crustă: firimituri de biscuiți grahammentă proaspătă tocatămentă proaspătă tocată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1parmezan rasdressing lamaie piperdressing lamaie piper2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilIaurt grecescIaurt grecesc680ardei habeneroRoșii Roma, fără semințe și tăiate cubulețe miciRoșii Roma, fără semințe și tăiate cubulețe mici1cp. legume (de exemplu, spanac)chimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat1parmezan rasghimbir măcinatghimbir măcinat0cp. legume (de exemplu, spanac)2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene57ardei habenerolapte praf degresatlapte praf degresat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York4creveți și cu veneUlei de măsline, pentru periajUlei de măsline, pentru periaj1cp. legume (de exemplu, spanac)lichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1cp. legume (de exemplu, spanac)piper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat4creveți și cu venePâine Pita, încălzită, pentru servirePâine Pita, încălzită, pentru servire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt0cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldăapă caldă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista