Kebaburi de pui Tikka cu chutney de roșii carbonizate și pâine caldă plată
Chicken Tikka Kebabs cu chutney de roșii carbonizate și pâine caldă plată este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.66 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 549 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână carne de piept de pui, o mână de frunze de coriandru, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Curry Hummus pâine plată cu chutney de roșii, Kebab de pui tikka cu salată indiană, și Kebab de pui Turmeric peste orez Basmati cu Scallions carbonizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul electric interior la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați iaurtul, pasta de curry, sucul de lămâie și cilantro într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
3
Adăugați bucăți de pui și înveliți uniform în sosul de iaurt. Lace carne pe frigarui de metal. Când sunteți la aproximativ 10 minute distanță de mâncare, așezați puiul pe grătarul fierbinte și gătiți 5 sau 6 minute pe fiecare parte, până când se carbonizează la margini și carnea de pui este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Apă Pentru A Permite
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați o tigaie grea mică pe plită la foc mare. Când tigaia este foarte fierbinte, adăugați roșii întregi. Prăjiți roșiile până se carbonizează pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, Opțional
5
Așezați sosul de roșii și roșiile proaspete carbonizate într-un robot de bucătărie. Întoarceți tigaia la căldură și prăjiți muștarul și semințele de coriandru și ardeiul roșu zdrobit până când apar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Semințe întregi De Coriandru
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați semințe și fulgi în robotul de bucătărie cu câteva ciupituri sare grosieră. Pulse se macină amestecul de roșii într-un chutney gros și se transferă într-un castron mic. Când scoateți puiul din grătar, adăugați pâine plată în blister și încălziți-l. Glisați puiul de pe frigarui pe un vas de servire. Set castron de chutney roșii cu o lingura de servire de-a lungul parte. Pui pui în sau pe pâine plată cu chutney de roșii în vârf. Cartofii cu chimen sunt o parte perfectă a acestei mese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De Roșii
Sare Grosieră
Pâine Plată
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Sugestie de servire: cartofi cu chimen, reteta urmeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8
Fierbeți cartofii în apă sărată pentru a acoperi până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Scurgeți cartofii, reveniți la oala fierbinte pentru a-i usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Încălziți tigaia la foc mediu până la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați semințe de chimen. Când semințele pop și crackle, adăugați ulei, apoi ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
12
Gatiti ceapa 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
13
Adăugați cartofii în tigaie și aruncați pentru a acoperi și rumeni ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Scoateți tigaia de pe foc, condimentați cu sare, după gust și serviți.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.