Kebab-uri mixte la grătar cu sos BBQ Guava

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Kebab-urile mixte la grătar cu sos guava BBQ ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 398 calorii, 48G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei gras portocaliu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grătar mixt cu sos de grătar Cherry Cola, Grătar mixt cu sos Bourbon dulce și picant, și Kebab de porc cu ananas (nu este necesar grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sosul de grătar Guava.
Filetați pește, creveți și legume pe frigarui.
Se unge cu ulei de măsline; se presară sare și piper. Grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
4 minute. Întoarceți frigarui și periați cu 1/4 cană de sos. Gatiti 5 minute sau pana cand fulgii de peste cu o furculita.
Serviți frigarui cu sos pe lateral.