Kebab-Uri De Pește-Spadă La Grătar

Kebab-Uri De Pește-Spadă La Grătar
Kebab-urile de pește-spadă la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 289 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,67 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fripturi de pește-spadă de 1 1/2 inci, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kebaburi Suculente De Pește-Spadă La Grătar Cu Tequilan Și Var Cheie, Pește-Spadă Și Kebaburi Vegetale, și Kebab de pește-spadă cu lămâie și frunze de dafin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, superficial, combinați uleiul de măsline, usturoiul, chimenul, boia de ardei, pătrunjelul și ardeiul roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2
Adăugați peștele-spadă și amestecați pentru a acoperi cu marinada. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Aprinde un grătar. Infilați peștele-spadă pe frigarui de 6 inci. Se condimentează cu sare. Grătați kebab-urile la foc fierbinte, întorcându-le o dată, până când sunt ușor carbonizate și fierte, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se servește fierbinte, cu pene de lămâie și harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
HarissaHarissa

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista