Kebab-Uri Clasice De Carne De Vită
Kebab-urile clasice de carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, căței de usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și legume shish kebab, Miel Shish Kebab, și Kebaburi De Vară Shish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 lingurițe de ulei, rozmarin și usturoi într-o pungă mare cu fermoar.
Adăugați carne de vită; sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada. Filetați carnea de vită uniform pe frigarui de lemn de 6 (12 inci); se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Combinați restul de 1 linguriță de ulei și suc într-un castron mare.
Adăugați roșiile, ceapa, ardeiul gras și ciupercile, aruncând pentru a acoperi. Filetați fiecare legumă separat pe frigarui de 12 (12 inci); se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper negru.
Așezați kebab-urile de vită și legume pe un grătar electric acoperit cu spray de gătit. Gratar ceapa si ardei kebab 10 minute. Grătar kebab de vită 9 minute sau până la gradul dorit de coacere. Grătar de roșii și ciuperci kebab 7 minute.