Kebab De Vită

Kebab De Vită
Kebab-urile de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 89G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 911 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,88 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptura rotundă de jos, iaurt, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kebab De Vită, Kebab De Vită, și Kebab De Vită Cu Cuscus.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 8 frigarui de bambus, înmuiate în apă timp de aproximativ 20 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Într-un castron mare amestecati împreună ulei de canola, usturoi, iaurt, chimen, sare, piper și sos fierbinte. Rezervați jumătate din marinată, într-un bol acoperit și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Sos FierbinteSos Fierbinte
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IaurtIaurt
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați cuburi de vită în marinada rămasă, acoperiți și refrigerați oriunde de la 30 de minute până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Carne De VităCuburi De Carne De Vită
MarinadaMarinada
5
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul exterior la foc mediu. Asigurați-vă că ungeți suprafața grătarului înainte de a grăta kebab-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Filetați cuburi de carne de vită și bucăți de ceapă pe frigarui, alternând 3 bucăți de carne de vită și ceapă pe frigarui. Puneți deoparte cuburi suplimentare de vită pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Puneți frigarui pe tigaia de grătar și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
FrigaruiFrigarui
8
Așezați kebab - urile pe un platou de servire împreună cu cuscus picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
9
Stropiți cu o parte din marinada rezervată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
10
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Sotati usturoiul cu fulgi de ardei rosu timp de 2 minute, avand grija sa nu ardeti usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
12
Se adaugă supa de pui, rândul său, până la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CuscusCuscus
13
Lăsați să stea 5 minute. Condimentează cu sare și piper și puf cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
14
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 13 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista