Taitei De Ciuperci Teriyaki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței de ciuperci Teriyaki. Această rețetă servește 4 și costă 5,76 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 570 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de ulei de gătit la temperaturi ridicate, ciuperci shiitake, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Taitei Teriyaki, Pui și tăiței Teriyaki, și Tăiței Teriyaki De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare cu apă la fiert, sareți-o, adăugați pastele și gătiți la al dente.
După ce aruncați pastele în apă, încălziți uleiul la foc mare într-o tigaie. Când uleiul fumează, adăugați ciupercile și rumeniți 3 până la 4 minute. Se condimentează cu piper, apoi se adaugă ghimbirul, usturoiul, edamame și scallions. Se amestecă prăji 2 minute mai mult.
Scurgeți pastele, aruncați cu legumele și îmbrăcați-le cu teriyaki, după gust.