Kebab de pui marinat cu sos de iaurt cu piper de lămâie
Kebaburile de pui marinate cu sos de iaurt cu piper de lămâie sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 82 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, coajă de lămâie, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Kebab De Miel Marinat Cu Iaurt Cu Unt De Lămâie, Kebab de miel marinat cu un sos de iaurt Chile, și Kebab De Pui Marinat Cu Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru kebab: într-o pungă de plastic sau într-un recipient etanș, combinați ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, rozmarin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Usturoi
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați pui, aruncați bine pentru a acoperi uniform și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Pentru sos, combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare și refrigerați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Scoateți bucățile de pui din marinată și condimentați bine cu sare și piper. Pui la grătar timp de 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și sucurile de pui curg limpede când sunt înțepate cu capătul frigăruii. Filetați 3 bucăți de pui pe fiecare frigăruie.