Kebab de porc și Mango
Kebab-urile de porc și Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de filet de porc, ardei gras, dar mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Kebab de porc și Mango, Kebaburi de porc-Mango cu glazură de lime Chili, și Mango Creveți Kebab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați un raft la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul la mare. Tapetați o tigaie cu folie. (Alternativ, preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.)
Filetați carnea de porc, ardeii și mango pe frigarui lungi de metal sau frigarui de lemn care au fost înmuiate în apă, alternând ingrediente.
Combinați mierea, sosul de soia și sucul de lămâie într-un castron mic; se amestecă pentru a se combina. Puneți deoparte 2 linguri. amestec de miere.
Condimentează kebab-urile cu sare și piper.
Periați pe toate părțile cu amestec de miere. Se fierbe sau se pune la grătar, se întoarce și se periază des cu amestec de miere, până se rumenesc ușor și carnea de porc este fermă la atingere, 10 până la 12 minute. Folosind o perie curată, acoperiți kebab-urile cu 2 linguri rezervate. amestec de miere și serviți.