Kebab de porc și Mango

Kebab de porc și Mango
Kebab-urile de porc și Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de filet de porc, ardei gras, dar mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Kebab de porc și Mango, Kebaburi de porc-Mango cu glazură de lime Chili, și Mango Creveți Kebab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați un raft la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul la mare. Tapetați o tigaie cu folie. (Alternativ, preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Filetați carnea de porc, ardeii și mango pe frigarui lungi de metal sau frigarui de lemn care au fost înmuiate în apă, alternând ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Combinați mierea, sosul de soia și sucul de lămâie într-un castron mic; se amestecă pentru a se combina. Puneți deoparte 2 linguri. amestec de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Condimentează kebab-urile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Periați pe toate părțile cu amestec de miere. Se fierbe sau se pune la grătar, se întoarce și se periază des cu amestec de miere, până se rumenesc ușor și carnea de porc este fermă la atingere, 10 până la 12 minute. Folosind o perie curată, acoperiți kebab-urile cu 2 linguri rezervate. amestec de miere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista