Kebab de porc și ardei dulci

Kebab-urile de porc și ardei dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 298 calorii, 30g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 3.56 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ardei grași, căței de usturoi, sos de soia cu sodiu inferior și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Raznjici sârbi - kebaburi cu carne de porc, slănină, ceapă și ardei dulci, Carne de porc cu gust de ardei dulce, și Carne De Porc Prăjită Cu Pastă De Ardei Roșu Dulce Și Cartofi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 7 ingrediente într-o pungă mare cu fermoar, amestecând bine.
Adăugați carne de porc; sac de etanșare. La frigider 1 oră, întorcându-se după 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați marinada. Filetați carnea de porc uniform pe frigarui de 4 (6 inci); presărați uniform cu sare. Filetați 4 mini ardei grași pe fiecare dintre cele 4 frigarui (6 inci). Aranjați frigaruile într-un singur strat pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.