Kebab De Porc Marocan

Kebab De Porc Marocan
Kebaburile de porc marocane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 523 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, scorțișoară măcinată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Kebab De Pui Marocan, Kebaburi De Pui Condimentate Marocane, și Kebaburi marocane de miel (sau carne de vită) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul cu prăjitor de pâine la 425 F. Într-un castron mare, amestecați împreună sucul de portocale, pasta de roșii, usturoiul, chimenul, scorțișoara, 2 linguri de ulei, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Pasta De TomatePasta De Tomate
ScorțișoarăScorțișoară
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați carnea de porc și aruncați. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 8 ore. Între timp, într-un castron, combinați vinetele, ceapa și uleiul rămas, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați legumele pe frigarui, alternând vinetele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VineteVinete
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Transferați frigăruile într-o tavă de copt cu prăjitor de pâine căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
FrigaruiFrigarui
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Coaceți timp de 20 de minute. Întoarceți legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați carnea de porc pe frigarui și adăugați-le în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Coaceți până când legumele sunt fragede și carnea de porc este gătită, întorcând carnea de porc și legumele o dată, aproximativ 25 de minute. Între timp, înfășurați pâinea în folie și așezați deasupra porcului în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PâinePâine
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Transferați frigarui și pâinea pe farfurii individuale. Lingurați tzatziki (dacă utilizați) pe lateral și presărați castravetele și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
TzatzikiTzatziki
PâinePâine
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista