Kebab De Miel Condimentat Marocan

Kebaburile de miel condimentate marocan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 21g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chimen, scorțișoară măcinată, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Kebaburi marocane de miel (sau carne de vită) , Kebaburi De Pui Condimentate Marocane, și Kebab de miel marocan cu cuscus auriu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună mielul, ceapa, uleiul de măsline, chimenul, 1 linguriță. fiecare sare și piper și scorțișoară.
Lăsați să stea 15 minute.
Combinați iaurtul, menta, usturoiul, sucul de lămâie și 1/4 linguriță. fiecare sare și piper.
Preîncălziți broilerul la înălțime și așezați raftul la 2 inci de sursa de căldură. Filetați mielul strâns pe frigarui metalice.
Se pune pe tigaia broiler și se fierbe, întorcându-se o dată, până se rumenesc bine, dar ușor roz în interior, aproximativ 6 minute în total pentru mediu (tăiați o bucată deschisă pentru a testa). Dacă preferați mediu-bine, gătiți timp de 8 minute; pentru bine făcut, gătiți timp de 10 minute.
Serviți imediat, însoțit de sos de iaurt-mentă.