Kebab-urile de carne de vită Persană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 482 calorii, 38g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piper, șofran, frigarui de lemn și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Kebaburi Rapide De Carne De Vită Persană, Kebaburi De Carne De Vită Persană – 5 Puncte, și Luleh Kebabs - Kebaburi De Miel De Pământ Persan.
Instrucțiuni
1
Tăiați orice exces de grăsime din fripturi, tăiați-l în cuburi de 1 inch și puneți-l într-un castron mare nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, sarea, piperul și șofranul sau chimenul, într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
șofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se toarnă amestecul peste carne, se aruncă pentru a acoperi, acoperi și Marina 30 de minute la temperatura camerei sau până la 12 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Când este gata de gătit, încălziți grătarul la foc mediu (350 grade F) și ulei bine. Filetați carnea pe frigarui, lăsând spațiu de cel puțin 1/2 inch între fiecare bucată de carne. Într-un castron mic și roșiile, stropiți cu ulei, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți carnea și roșiile pe grătar. Gătiti carnea, întorcându-vă o dată, până la cărbune și mediu-rar, aproximativ 7 până la 10 minute. Gatiti rosiile, întorcându-se rar, până la blister și moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți carnea din frigarui și rugați oaspeții să-și asambleze propriile sandvișuri cu carne, roșii, lavash, iaurt și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine Pita
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch