Kebab-urile de carne de vită Persană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 482 calorii, 38g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piper, șofran, frigarui de lemn și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Kebaburi Rapide De Carne De Vită Persană, Kebaburi De Carne De Vită Persană – 5 Puncte, și Luleh Kebabs - Kebaburi De Miel De Pământ Persan.
Instrucțiuni
1
Tăiați orice exces de grăsime din fripturi, tăiați-l în cuburi de 1 inch și puneți-l într-un castron mare nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, sarea, piperul și șofranul sau chimenul, într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
șofran
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă amestecul peste carne, se aruncă pentru a acoperi, acoperi și Marina 30 de minute la temperatura camerei sau până la 12 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4
Când este gata de gătit, încălziți grătarul la foc mediu (350 grade F) și ulei bine. Filetați carnea pe frigarui, lăsând spațiu de cel puțin 1/2 inch între fiecare bucată de carne. Într-un castron mic și roșiile, stropiți cu ulei, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți carnea și roșiile pe grătar. Gătiti carnea, întorcându-vă o dată, până la cărbune și mediu-rar, aproximativ 7 până la 10 minute. Gatiti rosiile, întorcându-se rar, până la blister și moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți carnea din frigarui și rugați oaspeții să-și asambleze propriile sandvișuri cu carne, roșii, lavash, iaurt și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe