Kaya Jam

Kaya Jam
Kaya Jam ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână pâine prăjită, pastă de pandan, zahăr de palmier și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Kaya Toast, Toastul Kaya al lui Susan Feniger, și Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu 1/4 cană cremă de nucă de cocos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-o cratiță medie, încălziți zahărul de palmier la foc mediu-mic până se topește. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand zaharul s-a caramelizat pana la un maro auriu intens, 3 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Bateți cu grijă în restul de 1 1/4 căni de cremă de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se încălzește amestecul, amestecând până se omogenizează. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat ușor (spumarea se va diminua și se vor forma bule mari, lente, la suprafață), aproximativ 8 minute.
5
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din amestec în amestec de gălbenușuri. Întoarceți totul în cratiță și încălziți ușor la foc mediu mic până când amestecul se îngroașă până la consistența budincii. Se strecoară în recipient și se răcește până se răcește și se fixează, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se servește cu pâine prăjită, ouă fierte moi și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista