Kaya Jam
Kaya Jam ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână pâine prăjită, pastă de pandan, zahăr de palmier și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Kaya Toast, Toastul Kaya al lui Susan Feniger, și Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile cu 1/4 cană cremă de nucă de cocos; pus deoparte.
Într-o cratiță medie, încălziți zahărul de palmier la foc mediu-mic până se topește. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand zaharul s-a caramelizat pana la un maro auriu intens, 3 pana la 6 minute.
Bateți cu grijă în restul de 1 1/4 căni de cremă de nucă de cocos.
Se încălzește amestecul, amestecând până se omogenizează. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat ușor (spumarea se va diminua și se vor forma bule mari, lente, la suprafață), aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din amestec în amestec de gălbenușuri. Întoarceți totul în cratiță și încălziți ușor la foc mediu mic până când amestecul se îngroașă până la consistența budincii. Se strecoară în recipient și se răcește până se răcește și se fixează, cel puțin 4 ore.
Se servește cu pâine prăjită, ouă fierte moi și sos de soia.