Kanafa

Kanafa
Kanafan este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, unt, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Folosiți un robot de bucătărie pentru a toca mărunt aluatul phyllo congelat și mărunțit. Suvitele ar trebui să aibă aproximativ dimensiunea unui bob de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă aluatul într-un bol mare de amestecare. Într-un castron separat, amestecați ricotta, mozzarella și 1/3 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Așezați untul într-o cană mare de măsurare a lichidului sau într-un bol cu un gura de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Încălziți untul într-un cuptor cu microunde până se topește complet și lăsați-l să stea câteva minute până când s-a format o spumă albă groasă deasupra. Clarificați untul folosind o lingură pentru a îndepărta spuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Se toarnă cu grijă untul în vasul de aluat phyllo. Evitați să turnați solidele albe din lapte în partea de jos a untului clarificat. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca untul și aluatul împreună. Asigurați-vă că untul este absorbit luând mână de aluat și frecându-l între palme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Întindeți uniform aluatul filo cu unt într-o tigaie de 9x13 inci și apăsați-l ferm în fund și margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Întindeți amestecul de brânză pe aluat, evitând marginile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este ușor aurie și marginile aluatului sunt maronii și bulbucate, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
În timp ce kanafa se coace, pregătiți siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
11
Combinați apa și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și amestecați sucul de lămâie. Se fierbe la foc mic, amestecând continuu, până când zahărul se dizolvă și amestecul se îngroașă, 5 până la 7 minute. (Nu lăsați amestecul să devină auriu și să se caramelizeze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se ia de pe foc și se adaugă apa de trandafiri; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
13
Scoateți kanafa din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Așezați un platou mare sau o foaie de copt peste vasul de copt. Folosind mănuși de cuptor, răsturnați cu grijă vasul de copt pe platou, astfel încât filoul să fie deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
15
Se toarnă siropul peste kanafa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
16
Tăiați în bucăți și serviți în timp ce este fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista