Kamut la cuptor cu Chorizo și scoici

Kamut la cuptor cu Chorizo și scoici
Kamut coapte cu Chorizo și scoici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți fire ușor de șofran, cățel de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, Scoici Chorizo, și Scoici cu Chorizo.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați Kamutul și 6 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până aproape fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KamutKamut
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți Kamutul. Între timp, într-o cratiță mică, încălziți vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KamutKamut
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se scoate de pe foc, se sfărâmă în șofran și se lasă să se absoarbă cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o tigaie grea de 13 pe 9 inci setată la foc mic, topiți untul în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați vinul infuzat cu șofran și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați Kamutul și restul de 3 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți bine cu folie și coaceți aproximativ 1 3/4 ore sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KamutKamut
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Ridicați temperatura cuptorului la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Amestecați chorizo, usturoiul și un vârf de sare și piper în Kamut. Aranjați scoicile, balamalele în jos, în Kamut. Acoperiți cu folie și coaceți în fundul cuptorului timp de aproximativ 15 minute sau până când scoicile s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
KamutKamut
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista