Kale-și-Scallion Negimaki

Kale-și-Scallion Negimaki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Negimaki Kale-and-Scallion. Această rețetă face 35 de porții cu 206 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți kale, semințe de susan, miso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pește Scallion cu Kale de susan, Mirin-fripturi de benzi marinate cu Scallion-Kale Ramen, și Prăjituri crocante de cartofi cu brânză de fermier, Scallion, piper negru și chipsuri de Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună tamari, mirin, miso roșu, zahăr și ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Red MisoRed Miso
TamariTamari
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Întindeți 1 linguriță de amestec pe fiecare parte a feliilor de vită. La frigider timp de 1 oră. Rezervați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ardei ArbolArdei Arbol
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Într-o cratiță cu apă clocotită sărată, gătiți varza până la verde strălucitor, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scurgeți și stoarceți ușor excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Pe o suprafață de lucru, întindeți o felie de carne de vită cu o latură lungă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Așezați 1 felie de scallion peste marginea inferioară. Se acoperă cu o optime din kale; o parte din kale ar trebui să se extindă dincolo de laturile scurte ale cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
KaleKale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Rotiți carnea peste umplutură foarte bine. Asigurați ruloul cu 2 scobitori. Repetați cu restul de carne, scallions și kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
KaleKale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
8
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Periați rulourile cu ulei. Ungeți grătarul grătarului. Grătați rulourile la foc mare până se carbonizează, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Ungeți rulourile cu puțină marinată și grătați încă câteva secunde, până când sunt glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Transferați rulourile pe o suprafață de lucru. Aruncați scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
12
Tăiați negimaki în lungimi de 1 inch.
13
Transferați într-un platou, tăiați părțile în sus și stropiți cu marinata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
14
Se presară cu semințe de susan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții35
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista