Kale-și-Scallion Negimaki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Negimaki Kale-and-Scallion. Această rețetă face 35 de porții cu 206 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți kale, semințe de susan, miso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pește Scallion cu Kale de susan, Mirin-fripturi de benzi marinate cu Scallion-Kale Ramen, și Prăjituri crocante de cartofi cu brânză de fermier, Scallion, piper negru și chipsuri de Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună tamari, mirin, miso roșu, zahăr și ulei de susan.
Întindeți 1 linguriță de amestec pe fiecare parte a feliilor de vită. La frigider timp de 1 oră. Rezervați marinada rămasă.
Într-o cratiță cu apă clocotită sărată, gătiți varza până la verde strălucitor, 2 minute.
Scurgeți și stoarceți ușor excesul de apă.
Pe o suprafață de lucru, întindeți o felie de carne de vită cu o latură lungă orientată spre dvs.
Așezați 1 felie de scallion peste marginea inferioară. Se acoperă cu o optime din kale; o parte din kale ar trebui să se extindă dincolo de laturile scurte ale cărnii.
Rotiți carnea peste umplutură foarte bine. Asigurați ruloul cu 2 scobitori. Repetați cu restul de carne, scallions și kale.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Periați rulourile cu ulei. Ungeți grătarul grătarului. Grătați rulourile la foc mare până se carbonizează, 2 minute.
Ungeți rulourile cu puțină marinată și grătați încă câteva secunde, până când sunt glazurate.
Transferați rulourile pe o suprafață de lucru. Aruncați scobitorii.
Tăiați negimaki în lungimi de 1 inch.
Transferați într-un platou, tăiați părțile în sus și stropiți cu marinata rămasă.
Se presară cu semințe de susan și se servește.