Kale și caserola de conopidă este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 246 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, kale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de conopidă și Kale (tabouli de conopidă), Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Kale și conopidă Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Adăugați cartofii și conopida într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Se condimentează cu un vârf mare de sare și se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți cartofii și conopida într-un frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Adăugați prazul tocat într-un bol mic și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Lăsați să stea și să se înmoaie câteva minute pentru a îndepărta toată granulația.
7
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Se adaugă varza și se sotează până se ofilesc și se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
11
Adăugați laptele în tigaie și aduceți la foc mic. Se amestecă cartofii scursi și conopida și se amestecă împreună. Se amestecă smântâna și parmezanul pentru o aromă suplimentară. Gustați și reglați aroma după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați întregul shebang într-un vas de copt de 2 litri și punctați cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
13
Coaceți până se rumenesc deasupra, aproximativ 35 de minute.