Kale și caserola de conopidă este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 246 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, kale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de conopidă și Kale (tabouli de conopidă), Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Kale și conopidă Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați cartofii și conopida într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Se condimentează cu un vârf mare de sare și se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți cartofii și conopida într-un frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Adăugați prazul tocat într-un bol mic și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Lăsați să stea și să se înmoaie câteva minute pentru a îndepărta toată granulația.
7
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Se adaugă varza și se sotează până se ofilesc și se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
11
Adăugați laptele în tigaie și aduceți la foc mic. Se amestecă cartofii scursi și conopida și se amestecă împreună. Se amestecă smântâna și parmezanul pentru o aromă suplimentară. Gustați și reglați aroma după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați întregul shebang într-un vas de copt de 2 litri și punctați cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
13
Coaceți până se rumenesc deasupra, aproximativ 35 de minute.