Kale și caserola de conopidă

Kale și caserola de conopidă
Kale și caserola de conopidă este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 246 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, kale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de conopidă și Kale (tabouli de conopidă), Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Kale și conopidă Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați cartofii și conopida într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Se condimentează cu un vârf mare de sare și se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți cartofii și conopida într-un frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Adăugați prazul tocat într-un bol mic și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați să stea și să se înmoaie câteva minute pentru a îndepărta toată granulația.
7
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
10
Se adaugă varza și se sotează până se ofilesc și se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
11
Adăugați laptele în tigaie și aduceți la foc mic. Se amestecă cartofii scursi și conopida și se amestecă împreună. Se amestecă smântâna și parmezanul pentru o aromă suplimentară. Gustați și reglați aroma după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați întregul shebang într-un vas de copt de 2 litri și punctați cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
13
Coaceți până se rumenesc deasupra, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista