Kale Slaw
Kale Slaw ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 110 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 216 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați kale, morcov, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Easy kale & Broccoli Slaw Rice Bowl cu un sos picant de arahide thailandez ...și Fave Five Friday: Kale, Kale Slaw, și Kale Slaw.
Instrucțiuni
Așezați varza într-un bol de salată. Aruncați cu morcovul, sucul de portocale ,sucul de lămâie și sarea și, folosind mâinile, frecați acidul în varză.
Lăsați varza să stea câteva minute în timp ce șocați ceapa. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață și o cratiță cu apă clocotită.
Așezați ceapa tăiată subțire în apa clocotită timp de 15 până la 30 de secunde, apoi șocați-le în apă rece, oprind imediat gătitul.
Scurgeți apa și ștergeți ceapa cu un prosop de hârtie.
Adăugați ceapa, slănina, uleiul de măsline, sarea și piperul și aruncați bine.
Adăugați maioneza și amestecați bine slaw-ul. Dați la frigider până când este gata de servit. Se poate face cu câteva ore în avans.