Kale saut cu Chorizo și usturoi crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Kale saut cu Chorizo și usturoi crocant. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 202 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chorizo, ulei vegetal, lacinato kale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Kale Sotate Cu Usturoi, Kale Sotată fragedă cu chipsuri de usturoi, și Varza Kale Saut Cu Usturoi, Șalotă Și Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând în loturi, stivuiți kale și tăiați transversal în bucăți subțiri (aproximativ 1/4 inch lățime).
Tapetați o farfurie cu un prosop de hârtie; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (12 inci) antiaderentă la foc mediu până când strălucește.
Adăugați usturoiul și pâinea prăjită, amestecând frecvent până devin aurii (aproximativ 2 minute).
Transferați cu o lingură cu fante pe farfurie. Aruncați uleiul.
În aceeași tigaie, gătiți chorizo la foc mediu-mare până se rumenesc (2 minute).
Scurgeți toată grăsimea, cu excepția a 1/2 lingură, din tigaie.
Adăugați kale (în pumni) și aruncați până când este doar ofilit și verde strălucitor (aproximativ 3-4 minute).
Adăugați apă și sare și fierbeți, parțial acoperit, până când varza este doar fragedă (6-10 minute).
Se presară cu usturoi crocant; servi.