Kale saut cu Chorizo și usturoi crocant

Kale saut cu Chorizo și usturoi crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Kale saut cu Chorizo și usturoi crocant. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 202 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați chorizo, ulei vegetal, lacinato kale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Kale Sotate Cu Usturoi, Kale Sotată fragedă cu chipsuri de usturoi, și Varza Kale Saut Cu Usturoi, Șalotă Și Capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrând în loturi, stivuiți kale și tăiați transversal în bucăți subțiri (aproximativ 1/4 inch lățime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
2
Tapetați o farfurie cu un prosop de hârtie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (12 inci) antiaderentă la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul și pâinea prăjită, amestecând frecvent până devin aurii (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Transferați cu o lingură cu fante pe farfurie. Aruncați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
În aceeași tigaie, gătiți chorizo la foc mediu-mare până se rumenesc (2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scurgeți toată grăsimea, cu excepția a 1/2 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați kale (în pumni) și aruncați până când este doar ofilit și verde strălucitor (aproximativ 3-4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
9
Adăugați apă și sare și fierbeți, parțial acoperit, până când varza este doar fragedă (6-10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
KaleKale
SareSare
10
Se presară cu usturoi crocant; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista