Kale cu Fusilli și usturoi prăjit
Kale cu Fusilli și usturoi prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți kale, fusilli, cap de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Usturoi prăjit Kale Hummus de la lasă-i să mănânce Kale, Cina în seara asta: Fusilli cu cârnați, Kale și roșii Sungold, și Usturoi Prăjit Kale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi și separați cuișoarele. Cojiți cuișoarele și înfășurați în folie; coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Îndepărtați tulpinile din kale și spălați bine frunzele. Pat frunze uscate, și cotlet grosolan la egal 3 cani.
Combinați apa și bulionul într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere.
Adăugați kale; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Scurgeți varza, rezervând lichid de gătit. Întoarceți lichidul de gătit în tigaie; aduceți la fierbere.
Adăugați paste; gatiti 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Scurgeți pastele, rezervând 3 linguri de lichid de gătit.
Combinați pastele, lichidul de gătit rezervat, varza, căței de usturoi prăjiți, ulei, sare și piper într-un bol; aruncați bine. Se amestecă amestecul de paste pe plăci individuale și se presară cu brânză.