Kale cu ceapă caramelizată
Kale cu ceapă caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de ceapă, varză prespălată, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este mare. Încercați Kale, usturoi și panini de ceapă caramelizată, Kale, ceapă caramelizată și Pizza cu parmezan, și Ziua CSA: salată de ceapă caramelizată și Kale și alte idei grozave pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 7 minute sau pana devin aurii.
Adăugați miere, sare și piper; gatiti 2 minute.
Adăugați kale; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 6 minute sau doar până când kale este fraged, amestecând după 3 minute.