Kale Crostini Fiert
Kale crostini fiert ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 114 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, varză, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Ricottan și praz fiert Crostini, Crostini cu coaste scurte fierte cu Remoulade, și Garlicky Kale Crostini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ungeți feliile de pâine cu 2 linguri de ulei de măsline; aranjați pâinea pe foaia de copt.
Coaceți până când începeți să colorați, aproximativ 6 minute. Frecați toasturile cu usturoi înjumătățit.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline în oală mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul tocat și ardeiul roșu uscat și amestecați 30 de secunde.
Adăugați kale și bulion și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 15 minute. Descoperiți și continuați să fierbeți până când varza este fragedă și bulionul s-a evaporat, amestecând des, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Toasturi de Top cu kale.
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și serviți.