Kale Caesar cu castraveți și praz
Nevoie de un garnitură fără gluten și pescatarian? Kale Caesar cu castraveți și praz ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 424 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, praz, kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată Caesar Kale + Vinetă Caesar, Salată de Kale tocată cu mere, castraveți și șuncă, și Colcannon Cu Praz Și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Aruncați kale în tigaie; gătiți și amestecați până la dimensiuni reduse cu aproximativ un sfert, 1 până la 2 minute.
Scoateți kale într-un castron; la frigider timp de 1 oră.
Bateți maioneza, uleiul de măsline, muștarul, parmezanul, sucul de lămâie, usturoiul, sosul Worcestershire și pasta de hamsie împreună într-un bol până obțineți un pansament neted pentru salată; la frigider timp de 1 oră.
Aruncați kale, castraveți și praz împreună într-un castron mare.
Stropiți pansamentul peste salată; aruncă. Se condimentează cu piper negru.