Nevoie de un garnitură fără gluten și pescatarian? Kale Caesar cu castraveți și praz ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 424 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, praz, kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată Caesar Kale + Vinetă Caesar, Salată de Kale tocată cu mere, castraveți și șuncă, și Colcannon Cu Praz Și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Aruncați kale în tigaie; gătiți și amestecați până la dimensiuni reduse cu aproximativ un sfert, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți kale într-un castron; la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți maioneza, uleiul de măsline, muștarul, parmezanul, sucul de lămâie, usturoiul, sosul Worcestershire și pasta de hamsie împreună într-un bol până obțineți un pansament neted pentru salată; la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Parmezan
Sos De Salată
Pastă De Hamsie
Suc De Lămâie
Maioneză
Ulei De Măsline
Muștar
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Aruncați kale, castraveți și praz împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Praz
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Stropiți pansamentul peste salată; aruncă. Se condimentează cu piper negru.