Kalbi (coreeană BBQ coaste scurte) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 859 calorii, 29G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de soia, cățel de usturoi, scurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării coreene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Kalbi (coreeană BBQ coaste scurte), Kalbi (coreeană BBQ coaste scurte), și Coreeană Kalbi Coaste De Vită.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați împreună sosul de soia, zahărul brun, apa, usturoiul, ceapa verde și uleiul de susan până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Zahăr Brun
Ulei De Susan
Sos De Soia
Usturoi
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați coastele într-o pungă mare cu fermoar din plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
3
Se toarnă marinata peste coaste, se strecoară tot aerul și se dă la frigider punga timp de 3 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Coaste
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți coastele din pungă, scuturați excesul de marinadă și aruncați marinada. Grătați coastele pe grătarul preîncălzit până când carnea este încă roz, dar nu sângeroasă cel mai apropiat de OS, 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.