Kalbi (Coreeană Barbequed Carne De Vită Coaste Scurte)
Reteta Kalbi (coreeană Barbequed carne de vită coaste scurte) ar putea satisface pofta coreeană în jurul 4 ore și 28 de minute. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1323 calorii, 45g de proteine, și 105g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mirin, sos de soia, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Kalbi (coreeană BBQ coaste scurte), Kalbi (coreeană BBQ coaste scurte), și Coreeană Kalbi Coaste De Vită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați zahăr brun peste carnea de vită și amestecați bine pentru a acoperi uniform.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute în timp ce pregătiți marinada. Într-un castron, amestecați ingredientele rămase.
Transferați carnea de vită într-o pungă mare de congelator sigilabilă (este posibil să aveți nevoie de 2).
Adăugați marinada, apăsați excesul de aer din pungi și sigilați. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a vă asigura că carnea de vită este acoperită uniform. La frigider cel puțin 4 ore, dar de preferință peste noapte.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune la foc mediu.
Scurgeți excesul de marinadă de pe carnea de vită. Grătați coaste scurte, întorcându-vă o dată, la coacerea dorită, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Garnisiți cu ceapă verde tăiată subțire, dacă doriți.
Serviți bucăți întregi ca fel principal sau tăiați în bucăți mai mici, folosind foarfece de bucătărie, pentru un început sau o petrecere.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Tinga Rio Reserve Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tinga Rio Reserve Merlot]()
Tinga Rio Reserve Merlot
Rubin roșu de culoare cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu tanini rotunzi moi. Certificat Vegan durabil și certificat.