Kaiserschmarrn cu piersici
Kaiserschmarrn cu piersici este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 66 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Un amestec de lapte, suc de lămâie, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kaiserschmarrn, Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt brun cu piersici glazurate}, și Piersici la grătar + piersici și înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, topiți 1/2 lingură de unt.
Adăugați piersicile, 1 lingură de zahăr granulat și sucul de lămâie și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când piersicile sunt fragede și ușor rumenite, aproximativ 5 minute.
Transferați piersicile pe o farfurie și curățați tigaia.
Într-un castron mare, bateți făina, laptele, gălbenușurile de ou, coaja și 2 linguri de zahăr granulat până se omogenizează. Într-un alt bol, folosind un mixer electric, bateți albușurile cu sarea până se formează vârfuri moi. Bateți în restul de 1 lingură de zahăr granulat până când albusurile sunt lucioase. Îndoiți albușurile în aluat până nu rămân dungi.
În tigaie, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați aluatul, acoperiți și gătiți la foc moderat scăzut până când este auriu în partea de jos și partea de sus începe să se fixeze, 4 până la 5 minute. Glisați clătita pe o farfurie mare. Răsturnați cu grijă tigaia peste clătită. Folosind mănuși de cuptor, întoarceți tigaia și farfuria pentru a readuce clătita în tigaie. Gatiti pana cand partea inferioara a clatitei este setata si usor rumenita, aproximativ 2 minute.
Folosind o spatulă din plastic din lemn sau rezistentă la căldură, tăiați clătita în tigaie în pătrate de 2 inci. Punctați cu restul de 2 1/2 linguri de unt, presărați cu 1/3 cană de zahăr de cofetari și acoperiți cu piersicile. Gatiti, aruncand, pana cand clatita este caramelizata, aproximativ 5 minute.
Adăugați murele și aruncați până se încălzesc, aproximativ 1 minut.
Transferați kaiserschmarrn într-un platou, presărați cu zahărul cofetarilor și serviți.