Kabritu Stoba (Tocană De Capră Din Antilele Olandeze)

Kabritu Stoba (Tocană De Capră Din Antilele Olandeze)
Kabritu Stoba (Olandeză Antilele tocană de capră) necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 353 calorii, 42G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați apă, oțet distilat, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Olandeză Bokkenpootjes-Capra picioare, Tocană De Iarnă Olandeză, și Tocană De Vită Din Cuptor Olandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună apa, sucul de lămâie și carnea de capră într-un recipient mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ApăApă
CarneCarne
2
Lăsați să stea 10 minute, apoi scurgeți carnea într-o strecurătoare și stoarceți cât mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare până la fumat la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carnea de capră scursă și gătiți până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute. Se amestecă ceapa și ardeiul gras, se gătește până se înmoaie ceapa, aproximativ 3 minute, apoi se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
CarneCarne
5
Se toarnă în apă, oțet și sos de soia; condimentează cu nucșoară, boia de ardei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
ApăApă
SareSare
6
Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă ocazional și se adaugă mai multă apă dacă este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista