Jurnalul umplut cu cremă de cireșe de ciocolată durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 51 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 12. O porție conține 197 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți topping biciuit, extract de vanillan, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciocolată Cherry Lincoln Log, Cherry Jam Umplut Gogoși Smântână, și Cherry Jam Umplut Gogoși Smântână.
Instrucțiuni
1
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Aliniați un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare timp de 5 minute sau până când sunt groase și de culoare lămâie. Bateți treptat în 1/3 cană de zahăr. Bate în vanilie. Cerneti faina, coaceti cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna de doua ori; adăugați treptat la amestecul de gălbenuș alternativ cu 1/3 cană de apă, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lămâie
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mic cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide. Treceți treptat în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se coace la 375 CP timp de 12-15 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 5 minute. Inversați pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetărie. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Cuptor
6
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
7
Pentru umplere, într-un castron mic, combinați 1 cană de umplutură de plăcintă și topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Plăcintă De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Desfaceți tortul; întindeți umplutura uniform peste tort până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Rulați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
10
Așezați cusătura în jos pe un platou de servire.
11
Pentru glazură, topiți untul; bateți în cacao și apă până se omogenizează. Gatiti pana se ingroasa usor (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Treptat, amestecați zahărul și vanilia cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Se toarnă peste tort;rece. Chiar înainte de servire, lingurați 1/2 cană de umplutură de plăcintă peste tort.