Jurnal de ciocolată fără coacere cu ciuperci de ciocolată
Jurnalul de ciocolată fără coacere cu ciuperci de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,98 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sărutări de ciocolată, napolitane de ciocolată celebre nabisco, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Încercați Ciocolata Yule Log, Ciocolată și nuci Yule Log, și Ciocolata Yule Log pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti crema, cacao, 3 Tbs. lichior și zahăr la vârfuri rigide într-un castron mare. Pune deoparte.
Se amestecă marmelada cu 2 Tbs. lichior într-un castron mediu. Selectați un platou suficient de lung și lat pentru a se potrivi unui buștean yule de 12 inci cu două 'noduri.'
Pe partea plată a primei napolitane, răspândiți o linguriță de marmeladă și 1 1/2 tsps. din amestecul de cremă pe întreaga suprafață, apoi deasupra cu o altă napolitană, cu partea plată în sus. Repetați până când aveți aproximativ 3 inci de napolitane. Stand stivă pe partea sa, la un unghi ușor pe platoul de servire. Continuați să adăugați la Jurnal până când rămân 16 napolitane.
Stivați 8 napolitane, tot pe un unghi ușor, pe fiecare parte a buștenului pentru a forma două noduri.
Întindeți amestecul de frișcă rămas peste bușteanul întreg, acoperind complet, apoi creați 'scoarță' rulând dinți de furculiță de-a lungul buștenului și fiecare nod. Acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Folosind o scobitoare sau un pic de gheață, faceți o mică gaură în partea de jos a fiecărui nonpareil. Lipiți un sărut de ciocolată în fiecare gaură pentru a forma ciuperci. Decorați jurnalul cu ciorchini de ciuperci și împrăștiați zmeura în jurul platoului. Feliați și serviți.