Jumătăți De Varză De Bruxelles Murate
Jumătățile de varză de Bruxelles murate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, frunze de dafin, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte Sous Vide de 48 de ore cu sos de rodie și salată murată de varză de Bruxelles, Twist and Sprout: pizza cu varză de Bruxelles și slănină, și Salată De Muguri De Fasole Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mugurii și tăiați-i în jumătate. Pune deoparte.
Combinați oțetul, apa și sarea într-o oală nereactivă și aduceți la fierbere.
Împărțiți boabele de piper, semințele de muștar, căței de usturoi și frunzele de dafin între 2 borcane de halbă pregătite.
Împachetați varza în borcane.
Se toarnă saramură peste muguri.
Folosiți un bețișor de lemn pentru a îndepărta bulele de aer din borcane.
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o baie de apă clocotită timp de 10 minute.
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conservă și lăsați să se răcească pe un prosop pliat.
Când borcanele sunt reci, testați sigiliile. Dacă sigiliile sunt bune, borcanele pot fi depozitate în cămară (orice borcane nesigilate trebuie refrigerate). Dați murături cu cel puțin 48 de ore înainte de a le mânca, astfel încât saramura să pătrundă complet în legume.
Borcanele sigilate se vor păstra până la un an pe raftul Cămării.