Joyce ' s Pears Supreme
Joyce ' s Pears Supreme este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 257 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr pentru cofetari, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Pansamentul cu brânză albastră al lui Mary Joyce, Joyce ' s Bourbon Delight (bile Bourbon), și Conopidă Supremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stratați jumătate din perele scurse în fundul unui vas de copt din sticlă, cu laturile plate în sus. Umpleți golul din fiecare pere cu 1 sau 2 vârfuri de pudră de cacao.
Așezați perele rămase deasupra primelor cu laturile plate în jos și țineți jumătățile de pere împreună cu scobitori. Refrigerați perele peste noapte.
Înainte de servire, bateți smântâna într-un bol metalic răcit cu un mixer electric la viteză medie-mare până când crema este pufoasă și formează vârfuri moi atunci când bătătoarele sunt ridicate drept în sus, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza mixerului la mediu și bateți oul pasteurizat, zahărul cofetarilor, untul topit și extractul de vanilie în frisca pentru a face un sos spumos.
Așezați fiecare pere (din 2 jumătăți) pe un vas de servire, îndepărtați scobitorii și stropiți cu sos pentru a servi.